Pages

Followers

May 10, 2012

Festival Shoes @ PWTC 29th Merch - 1st April 2012

Pameran kasut pada 29th March 2012 di PWTC, KL. Ini kali pertama aku pergi pameran kasut. Kebetulan kami nak pergi bercuti ke Cameron Highland. Boleh lah beli kasut anak2 yang sememangnya dah tak muat untuk di pakai.





Add caption

Ini antara koleksi kasut yang pelik jadi pameran di pintu masuk. Anak2 sibuk nak ambil gambar. Lama dah nak up-date pameran nie, tapi sibuk dan ari nie baru berkesempatan untuk up-date my blog. Dan ada juga kawan-kawan yang mengikuti blog tanya kenapa dah lama x update blog.

Sebulan yang lalu aku ada tugas mengantikan kawan yang menunaikan umrah dalam 3 minggu. Tu yang buat aku x berkesempatan untuk up-date blog.




 Hasilnya....

 Nak bergambar dengan Tun



Berjaya juga beli 3 pasang kasut untuk anak-anak. Semua dia orang yang pilih sendiri. Aku layan  je. Aku hanya pergi bersama dengan anak-anak saja. Suami aku sibuk jadi nelayan….hehe

1 comment: