Pages

Followers

May 9, 2012

Celebrate Birthday together Abang - Muizzuddin Zairy 9th Year







 Memang kebetulan tarikh lahir aku dan abang anak yang sulung selang sehari je. Biasanya kami akan meraikan bersama. Atas permintaannya aku buat birthday party di rumah neneknya di Ampang Hilir. Sehari sebelum tu bapak dia dah belanja Pizza pun. tapi kali nie dia nak raikan bersama sepupunya.




 Kek birthday abang nie besar dan sedap dari kawan office yang wife dia buat full time baking kek sekarang. Nama kek cokolat dan white cokolat....dan edible image aku tempah dari kawan online. Atas permintaan abang juga tahun nie dia memilih chelsea gambar untuk kek dia. Masa aku tunjuk dia gambar kek...abang macam terkedu...x sangka ibu dia letak gambar dia sebagai pemain bola chelsea. Puas aku googles dan tanya kawan office siapa pemain chelsea yang hebat.....maklum lah ibu dia tak minat bola....mana nak tahu...hehe









 Seronok kan muka abang potong kek birthday yang ke 9 pada 2012



 Ini sara anak adik suami....baru setahun lebih....


 Makan time.....


 Menu KFC.....suka budak2 kecil nie...


 Budak domok,,,memang suka makan.....


 Saya dan abang...potong kek birthday.....


 Para2 suami....hanya permerhati je....so cool...hehe



 
Mia Sara....anak adik perempuan suami.....makan KFC ya....

1 comment: