Pages

Followers

Apr 28, 2011

Lagendary Heroes

Kali nie Dinner 2011 company aku agak menarik dan mencabar juga temanya. Dinner tu pada 28 Mei 2011 di KL Convention Centre yang ber tema kan " Lagendary Heroes. Seronok dan teruja jugak nak tengok kawan2 pakai apa kan...mesti kelakar dan vouge lah kan.

Dalam ati ada jugak ter fikir nak pakai macam Puteri Gunung Ledang.... tapi kena cuba dulu baru tahu sesuai ke x?? Sebab pakaian dia nampak unik jugak. Aku kan memang suka nampak cantik dan vouge....tu yang perasan dulu. Dan boleh lah sang suami jadi pahlawan Hang Tuan. Baru kena kan...ha ha Seperti gambar di bawah.

Cuba bajunya agak menjolok mata sikit.... berkemban, Tapi aku tak lah berkemban macam tu. Aku akan pakai itner lah kat dalam kan.... kalau berkemban nanti suami ku suruh duduk rumah je. ha ha.

  


Lagi satu yang menjadi pilihan aku 'Cat Woman'. Nie pun kena tengok saiz jugak. Kalau ok boleh lah. Sebab aku x perlu fikir lagi. Dari atas hingga bawah dah tutup. Cuma agak ketat lah kan. Harap2 sesuai lah untuk aku. Tapi sang suami x nak jadi Batman lah pulak. Semuanya masih dalam perbincangan. Berangan-angan je lah dulu..... Sharing is caring....muuuah

No comments:

Post a Comment